Juhannus 2016

Heippa!

Mä ajattelin vaihteeksi kirjoittaa blogia, koska videokamera ei vaan mahtunut käteen, sillä minun kädet olivat nyt Jussina ihan täynnä lapsia.

Suunniteltiin kaverin kanssa juhannusta mökille lasten kanssa vaihteeksi, kun viime vuonna on tullut vietetty isossa porukassa, kotibileissä jne..  Nyt oli lapsiakeskeinen ja rauhallisemmin juhannus. Lapset olivat super innoissaan, kun saivat tietää että heillä on koko viikonlopuksi ystäviä mökillä ”Yökylässä” ja laskivat päiviä.  Perjantaina suunniteltiin salaa yllättää lapsia viemällä heitä Särkänniemeen ja siellä sitten treffailtiin me kaikki.

DSC_0159

Lapset tarttuivat heti toisiinsa kiinni ja liikkuivat siellä, kuin paita ja peppu.

Pojat
Pojat ovat 8vuotiaita ja heillä ikäero noin viikon verran.  Isommat lapset saivat hieman vapaammin liikkua ja mennä kahdestaan laitteisiin omaan tahtiin ja rakastivat sitä todella paljon.

 

Kuopukset
Kuopukset 4vuotiat saivat tyytyä äitiin ja olivat tehokkaasti valvonnan alla, koska Särkänniemessä oli todella paljon lapsiperheet ja seikkailijoita.
Pääsivät kuitenkin tyylikkäästi skruulailla mini autoissa ja ajaa kahdestaan.
Pääsivät kuitenkin tyylikkäästi skruulailla miniautoissa ja ajaa kahdestaan.

 

Me äidit hommattiin kans ranneketta ja seikkailee porukalla.
Me äidit hommattiin kans ranneketta ja lähettiin seikkailee porukalla.
Vene
Vene
Mun murut
Lapset rakastivat tätä päivää! Suunnitelma meni nappiin ja lapset olivat sen jälkeen niin väsyneitä että nukahtanut heti päästettyä kotiin. Särkänniemi on super Cool.

 

The next day
The next day

Lauantaina suunnattiin virallisesti mökkiin, mikä on mun miehen vanhempien omistama ja ollaan oltu siellä pari juhannusta kaveri ja lapset, niin sinne oli helppoa mennä taas tänäkin vuonna.

Ruokaa ja juomista
Aamupalaa, ruokaa ja juomista

Kun suunniteltiin tätäkin reissua niin sovittiin myös kuluista. Mä ostin syötävää ja kaveri osti meille kaikille juomista.

Rannalla
Ranta sijaitsee näin 200metrin päässä ja siellä ollaan nautittu auringosta ja ihanasta ilmasta. Parhaimmillaan 25% astetta lämmintä. Ah Taivasta!!

 

Ranta
Ranta
Päivällinen
Päivällinen ja kokki
Trampoliini, pyssyleikit, juoksut ja uinnin jälkeen hyvää kippistellä ja nukkumaan.
Trampoliini, pyssyleikit, juoksut ja uinnin jälkeen hyvää kippistellä ja mennä nukkumaan.

Saattiin kaikki lapset viimeistään klo 21.30 nukkumaan ja se oli iso voittoa.

Sen jälkeen äidit ottivat rennosti ja keskustelut lapsista kääntyi naisten juttuihin, jänniä salaisuuksia ja paljon naurua. Äitinä on varauduttava aina aikaisiin herätyksiin, niin mekin mentiin suht. hyvissä ajoissa nukkumaan ja tänään aamulla  vielä rannan kautta takaisin Pk seudulle ajelee.

Kerta kaikkia pitkää ja ihanaa viikonloppua takana ja varmasti vielä toistekin.

Iove and loyalty
Yli 10v tuttavuutta, elämää ilman lapsia, raskausaikoja, elämää lasten jälkeen ja kanssa. Tämä ystävyyssuhde on ylläpidetty siihen malliin, että vaikka kaukana asutaankin nykyään toisistamme, joka kerta kun nähdään se on yhtä iloa, rakkautta ja paljon naurua. Iove and loyalty

Mun juhannus sen pituinen se ja mun Snapchatissa (belindaheinonen) parhaat palat meidän seikkailusta.

Xoxo Thanks

Juhannus 2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *