Minun viikonloppu

Hyenaempire contour palette
Hyenaempire contour palette

Mä en ole Blogi ihminen ja vihaan kirjoittamista, koska mä olen jotenkin erittäin huono siihen. Edellisessä videopostauksessa mainitsin pojan koulun aloittamista ja kuinka kiireistä on olla juuri näinä aikoina se läsnä oleva äiti. Koulut alkavat huomenna ja fiilikset ovat ”Jippijei.  Kaikki tarvikkeet hommattu ja huomenna olisi jo ensimmäistä kertaa tarkoituksena jättää poika kotiin noin puolitoista tunniksi ja puhelimen välityksellä antaa ohjetta kuinka toimia. Iskä tulee hakee vie sitten kouluun. Poika jää koulun jälkeen iltapäiväkerhoon ja siitä  mä käy hakemassa ja samalla kyseisen opettajilta kuinka ensimmäinen päivää sujunut.

MUN VIIKONLOPPU

Mummu 👵
Mummu 👵

Lähdin perjantaina Helsinkiin mun vanhempien luokse. Mulla ja mun äidillä on aina tapana käydä kiertelee kauppoja ja kumpikin rakastaa tehdä kivoja ostoksia. Kustannukset jakautuvat sen mukaan, kellä sattuu olemaan rahaa. Mä tarjoan aina äidille ruokaa, sit hän ostaa mulle jotain huivia tai pientä kivaa kaupasta. Äidin ja tyttären juttu.

Mun lapset 🚸
Mun lapset 🚸

Lauantai aamu, soitin serkkutytölle ja sovittiin lasten kanssa rannalle menoa. Vuosaaressa on aivan ihanaa ranta lapsiperheille ja niin kävin hakemassa mun sisarusten lapset, mentiin sinne kuluttaa aikamme ja lapset rakastivat olla serkkunsa kanssa.

Lapset 🚸 🚸 🚸 🚸 🚸
Lapset 🚸 🚸 🚸 🚸 🚸
Identtiset serkukset
Identtiset serkukset
Briana ja Romeo
Briana ja Romeo

Jokaiselle lapselle riitti seuraa ja leikkikaveria

Juomatauko ja karkkia 🍬
Juomatauko ja karkkia 🍬

HÄÄT

Kongolaiset rakastavat juhlimista, tanssimista ja pukeutumista. Häät 💒  Kongolaisittain ovat aina kahden päivän ”Fiesta” And I love it! Musiikki on aina kohdallaan ja vieraat tekevät illasta unohtamaton.

Minä ja Patisse
Minä ja Patisse

Mulla oli päällä hyvin yksinkertainen musta jumpsuit jossa cut out sivussa ja selässä. Timantit kauluksessa kruunasivat mun asua  niin päätin jättää korvit pois. Jumpsuit (Nly Eve) Korut ja rannekelloa sain mun siskolta lahjaksi. Laukku äiti toi tulijaiseksi ulkomailta.

Äitien kanssa liikenteessä. Patiksen äiti ja mun mama
Äitien kanssa liikenteessä. Patiksen äiti ja mun mama
Näiten kolme naisten kanssa liikenteessä.
Näiten kolme naisten kanssa liikenteessä.
Part 2
Part 2
Afrikkalaista kangasta miehille ommeltu puku  I love This!
Afrikkalaista kangasta miehille ommeltu puku
I love This!
Afrikkalaista kangasta naiselle ommeltu puku  I love This too!
Afrikkalaista kangasta naiselle ommeltu puku
I love This too!
Fashionista a.k.a Tyylitaju kohdallaan.
Fashionista a.k.a Tyylitaju kohdallaan.
Chickas
Chickas

Mahtavat häät 🎉 takana ja edessä vielä pari häät. Can’t wait!

Sponsoreita Hyenaempire contour palette
Sponsoreita Hyenaempire contour palette

Tapasin mun sponsoreita viikonloppuna ja sain tällaisen ihanan Contour paletti, jolla saa sekä korotukset että varjostukset näkyviin ja kaikki yhdessä paletissa. Aivan Mahtavaa! Valo/varjostukset meiningit on Fleek! Käyttö: Sekä luomiväri että poskien hightlight korotus Käytin kolmanneksi vaalean sävyn, poskipuna/varjostukset käytin paletista  🎨 tummin sävy.

KIITOS Hyenaempire!

Tilaa omasi täältä http://www.hyenaempire.fi/fi/

INSTAGRAM https://instagram.com/belindaheinonen/

YOUTUBE https://m.youtube.com/results?q=carolinda&sm=1

KIITOS, ja öitä 😘

 

 

 

 

Minun viikonloppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *