Poikatukka

Mä tein sen! Olen pidennysten narkomaani ja rakastan ihania pitkiä paksuja lisäkkeitä.  Viime aikoina olen kuintenkin miettinyt palata luonnolliseen hiuksiin eli afroon ja tänään sen tein. Olen rakastunut noihin. Olen rakastunut afroon.

Miniafro

ZikZak ja leikkaus
ZikZak ja leikkaus
Miniafro
Miniafro
Hyvää yötä! 😘
Hyvää yötä! 😘
Poikatukka

5 kommenttia “Poikatukka

 • 31.8.2015 at 00:57
  Permalink

  Moikka Belinda! Oon 15-vuotias tyttö Vantaalta ja halusin vaan kertoa et oot mun lempi vlogaaja! Rakastan sun blogia ja vlogia, sul on ihana asenne kaikkeen ja luonteesi on niin ainutlaatuinen. Olet yksi mun idoleista ja pidän todella todella paljon susta Belinda! Olet erittäin kaunis ja ihana ihminen, sekä sulla on mahtava persoona! Jatka sitä mitä teet ja usko itseesi, oot upea! <3

  Vastaa
  • 31.8.2015 at 13:40
   Permalink

   Voi ihanuus! Paljon kiitoksia <3 <3 <3

   Vastaa
 • 31.8.2015 at 00:58
  Permalink

  Ja rakastan sun hiuksia! Ne sopii sulle niin hyvin! <3

  Vastaa
 • 4.9.2015 at 23:24
  Permalink

  Sopii paljon paremmin afro kuin pidennykset!
  Olet Ensimmäinen Suomessa asuva tumma nainen joka sykähdyttää minua Kauneudellaan!!! Pus pus…
  Vaimo ainesta 🙂

  Vastaa
 • 5.9.2015 at 02:43
  Permalink

  Vau! Olet ihana ja tosi sympaattinen.Nyt toivon, että omaat vielä lauluääntäkin, koska sinussa on ihan stara-ainesta. Kaikkea hyvää sinulle! Ja tukka näyttää upealta myös!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *