Vuoden ekat pikkujoulut

Hello!

Mä en tiedä mikä siinä on, mutta blogin päivittäminen aiheuttaa mulle jonkinnäköistä paineita, mutta mä ajattelin näihin juhliin olla videokuvaamatta ja vaan olla ja keskittyä olennaiseen eli seurustelemiseen.

BRIANA
BRIANA

Mä otin mukaani ainoastaan kuopusta, koska vanhempi lasta on koulussa ja siellä on hyvää olla ma-pe. Briana ja Bradley ovat niin tottuneet pitkiin matkoihin, että eivät melkein koskaan nukahda matkan aikana. Meillä on yleensäkin kaikee padid, puhelimet ja kuvakirjoja selailtavaksi matkojen aikana niin  jaksavat paremmin olla 2tuntia rauhassa.

Aitomedia
Aitomedia

Aito Media on elokuvia ja tv-ohjelmia tuottava yritys, joka tuottaa dokumentaariset elokuvat, keskustelu- ja faktapohjaiset ohjelmat. Heidän kanssa on tullut tehty poliisisarja, Martiina ja hengenpelastajat sekä Yle kanavalla ensi keväällä alkavat väärät bileet sarjaa, jossa olen snadisti siellä mukana näyttelemässä.

Asuvalinta
Asuvalinta

Näihin pikkujouluihin mä en yksinkertaisesti kerennyt shoppailla. Aika jäi vähiin, joten mä juoksin pikaisesti samana päivänä hakemaan luotto paikasta BELLEFEMME (Tampere) liikestä mekon, koska mä tiedän että sieltä, jos jostain jotain varmaa uniikkia ja tyylikästä pikkumustaa niin sieltä. Kysyin heti myyjältä, mitä heiltä löytyy näin pikkujoulut iltoihin  ja ehdotti minulle tämän mekon jota mä sitten stailasin itse nilkkuriin, heitin kevyt mustat sukkahousut jalkaan ja nappasin jotain punaista laukkua mitä vaatehuoneesta löysin ja hyppäsin autoon.

Evelina Lorek
Evelina Lorek

Tämän ihanan naisen kanssa taas tekemisessä. Martina ja hengenpelastajat tytöt. Hän ansaitsee kultaa.

Ei ole hengenpelastajat ilman Anne Hiltunen. Meidän coach
Ei ole hengenpelastajat ilman Anne Hiltunen. Meidän coach
Toiset pikkujoulut
Toiset pikkujoulut

Hyvien juhlien keskellä lähettiin Martinan kanssa toisiin pikkujouluihin ( Allerilaisten)  tällä kertaa, eli Costume.fi Blogaajien pikkujoulut.

Martina
Martina.

Näissä juhlissa KAIKKI olivat niin tyylikkäästi pukeutuneet, ettei jäänyt epäselväksi että nämä ovat muoti, kauneus, tyylikkäitä mamma Bloggaajien tapahtumat. Mä ajattelin että tästä tulee hauskaa!

ruoka 🍴
ruoka 🍴

Ruokaa meitä tarjoili

Street
Street Gastro
Esiintyjiä bändejä
Esiintyjiä bändejä

Keskustan ytimessä tällainen hieno paikka, hyvää ruokaa ja mukavia ihmisiä, minulla oli todella hauskaa.

Ilta jatkui minulla klo 24:30 ja kotiin.
Ilta jatkui minulla klo 24:30 asti ja kotiin.

Allerilaiset ft seiskan toimittaja

Hauskaa oli ja kiitos kaikille illasta!

Seuraavana päivänä
Seuraavana päivänä

Käyntiin ennen Tampereelle lähtöä moikkaa vielä joulupukkia tytön kanssa.

Minun vuoden ekat pikkujouluni sen pituinen se.

 

Xoxo Belinda

 

 

 

 

Vuoden ekat pikkujoulut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *