Vaatehuone esittely

Vaatehuone
Vaatehuone

Ei ole monille varmaa epäselvää, että olen SHOPAHOLIC. Mä rakastan vaatteita, laukkuja ja kenkiä, olen siis nainen.
Olen ollut työelämässä jo kohta 6vuotta ja nämä kaikki ovat sen tuloksia. Mä olen erittäin tarkka rahan käyttäjä. 1. palkkapäivänä mä hoidan KAIKKI laskut kerrallaan pois, ostan kotiin mitä tarvitaan ja loput rahat menevät omaan käyttöön tai säästöön jos siihen tarvetta.
Olen pyrkinyt elämään velatonta elämään eli käytännössä (Säästän jokaikiseen hankintaan) En käytä visaa, luottokorttia, en pikavippia taika muuta sellasta josta voi velkaantua. Jos minulla ei riitä rahat johonkin tiettyyn juttuun, niin EN OSTA, kunnes saan siihen tarvittavat rahat.
Mä en tienaa yhtä enempää kuin tavallinen lähihoitaja, eikä mun mieskään mikään rikas ole. Jos järjestää elämäänsä niin ettei 1. Ota heti nuoruusiässä itselleensä hirveät lainat=velat 2. Juo aina rahansa vkloppusin 3.kulkee kaupungin parhaalla diesel autolla niin vois ehkä jäädä rahat omaan kivaan putiikkiin kotiin 🙂 Se on vähän niinku mihin tykkää pistää rahansa.

Aloitan nyt lauantai 16.01 Dancehall tanssiopetusta GOGO PARKISSA Jos olet kiinnostunut tanssista täältä pääset ilmoittautumaan kursille http://gogo.fi/tapahtumat/ tai Ilmoittaudu mukaan GoGon vastaanotossa. p. 0102871400. 16.1. lauantaisin GoGo Parkissa klo 16-17.30.

Mikkelin Neito tuomarointi Lauantai 23.01 Club and Night Vakuunassa http://www.lansi-savo.fi/uutiset/lahe… Nähdään siellä!
Instagram – Belindaheinonen
Tue mun sivua LIKE IT Facebook
Snapchat – Belindaheinonen

Vaatehuone esittely

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *