Täällä ollaan!

Treenit

Mä niin rakastan tanssia ja saan mun tanssitunnilta kaikkea sitä terapiaa mitä mun mielenterveys tarvitse. Ja minusta on ihanaa saada hyvää palautetta ja sit kun jengi toivoo näitä tanssitunteja lisää niin mä oon ihan hypessa! Yläkuvassa GoGo Hermia hervannassa ja alakuvassa GoGopark keskustassa.
Mä niin rakastan tanssia ja saan mun tanssitunnilta kaikkea sitä terapiaa mitä mun mielenterveys tarvitsee.
Ja minusta on ihanaa saada hyvää palautetta ja sit kun jengi toivoo näitä tanssitunteja lisää niin mä oon ihan hypessa!
Yläkuvassa GoGo Hermia hervannassa ja alakuvassa GoGopark keskustassa.

image image image image image image image

Me naiset Minusta on ihanaa, että naiset voivat tulla yhteen ja nauttia toisensa seurasta. Perjantaina näin 60 naisten porukalla juhlittiin naistenpäivää. Hyvää ruokaa, riittävästi juotavaa ja hyvällä porukalla saimme nämä bileet toteutettu ja teemana oli todellakin YA MADO design vaatteet. Kuvassa äippä ja minä
Me naiset
Minusta on ihanaa, että naiset voivat tulla yhteen ja nauttia toisensa seurasta. Perjantaina näin 60 naisten porukalla juhlittiin naistenpäivää. Hyvää ruokaa, riittävästi juotavaa ja hyvällä porukalla saimme nämä bileet toteutettu ja teemana oli todellakin YA MADO design vaatteet.

🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼 Messukeskuksessa nähdään #twerk #SM 2016 kunnon #showcase ke-pe with #thamadness cru 👌🏼 #YAAAAASS  #dancerslinkup 🙌🏼🙌🏼🙌🏼
🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼 Messukeskuksessa nähdään #twerk #SM 2016 kunnon #showcase ke-pe with #thamadness cru 👌🏼 #YAAAAASS
#dancerslinkup 🙌🏼🙌🏼🙌🏼

Mä käytän nykyään useammin snapchattia, sinne päivittelen spontaani videoita ja muuta höpötystä!

belindaheinonen instassa ja snapissä 😉

xoxo Belinda

Täällä ollaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *